ENVIRON

Environs fokus har vært og er forskning på vitamin-A. I samtlige tilfeller av hudkreft kan det påvises en mangel på vitamin A. Derfor anbefaler Environ bruk av kremer med HØYE nok doser av Vitamin A og god solbeskyttelse. Hele denne serien har fokus på vitaminer, antioksidanter og peptider.
Våre produkter inneholder forskjellige mengder av Vitamin A, og det er derfor viktig å bruke ett «step-up» system for å unngå Retinol reaksjoner.
Vitamin A kommer i forskjellige former: Betakaroten, Retinyl Acetat, Retinyl Palmitat, Retinsyre osv.
Vitamin A beskytter først og fremst cellenes DNA, hvilket er viktig for en sunn og frisk hud. Den reparer også celleskader, øker tykkelsen på Stratum Spinosum, reduserer solskader som linjer og pigmentering. Bedrer eksem, øker kapasiteten til langerhanscellene, trigger fibroblastcellene til økt kollagen og elastin produksjon. Øker også produksjonen av GAGS som igjen bidrar til økt fuktighet i både dermis og epidermis.
Grad, mengde og sammensetninger av vitamin A varierer i dette «step-up» systemet da vi har to hovedlinjer.
Som Environ forhandler vil du måtte gjennomgå kurs hos oss, det vil være en avsluttende prøve og du vil bli godkjent av en av våre leger. Environ seriens kraftigste produkter vil være reseptbelagte.
Inntjeningen på våre produkter er som alltid høy for våre forhandlere. Denne serien må tilbys som en helhet der kabinettbehandlingene, AVST og C-Quence linjen må tilbys fra klinikken. De andre linjene er valgfrie.

AVST linjen er grunnstammen i Environ, kremene går fra 1 til 5 og har tilhørende renseprodukter, peeling, øyekrem og makeupremover. Disse produktene kan brukes av alle. Voksne og barn, alle hudtyper og alle etnisiteter. Serien bygger opp hudens styrke og toleranse over tid og gir en sunn hud for alltid.

C-quence linjen har høyere mengder Vitamin A, vitamin C & E og peptider og gir derved en mer anti-age effekt. Andre viktige ingredienser i linjen er antioksidanter, melkesyrer og glykolsyrer.
Dette er en svært luksuriøs linje primært for en voksen hud.

Intensive Range er problemløseren vår. Som navnet tilsier er den intensiv og de aktive ingrediensene spenner fra Retinol til Råmelk via Glykolsyrer og Antioksidanter. Her er glycolkremer, rene retinol serumer, kraftige masker og oljer samt supre fuktighetskremer.

B-Active linjen er vår spesiallinje mot acne. Hele linjen er basert på salisylsyrer og den kombineres med kremer fra AVST linjen for optimalt resultat.

Body er en liten kroppsserie med peeling, olje, bodylotion og håndkrem. Alle produktene inneholder selvfølgelig a-vitaminer og peelingen har 15% melkesyre.

Proffesjonell Environ er basert på TCA- Cool Peel system. Environ har lav % og lav pH, her ligger nøkkelen til de flotte resultatene! Ved denne kombinasjoner trigges cellene i Stratum Basale til å produsere 4 forskjellige veksthormoner som alle bygger og reparerer huden.

TCA Peelene benyttes lagvis i inntil 8 lag hvis huden tåler det. Våre TCA Behandlinger skal ikke gi traumer i huden, såkalt ”down-time” er ikke-eksisterende. Mange av produktene kan med fordel brukes i kombinasjon med Galvaniske apparater eller microneedeling.

HORTEN HUDPLEIEKLINIKK

HORTEN HUDPLEIEKLINIKK

Horten Hudpleieklinikk ligger i sentrum av Horten og tilbyr hudpleie, fotterapi, massasje og Shellac.