Hempz

Hempz - det naturlige valget for deg som ønsker produkter av høy kvalitet og som dufter himmelsk!

Alle produktene inneholder ren naturlig hampefrøolje, en av naturens rikeste kilder til essensielle fettsyrer, næringsstoffer og vitaminer som beskytter og pleier huden. Hvert produkt er formulert for å gjenopprette, fornye huden og redusere fine linjer og rynker.
 

Hampefrø er rike på vitamin E, C, B1, B2, B3 og B6. De inneholder omtrent 25% protein, 30% karbohydrater, 15% næringsstoffer, 15% viktige mineraler og 15% fiber. Hamp er en av de beste kildene til essensielle fettsyrer, med en perfekt 3:1 av Omega-3 og Omega-6 linolsyrer, og inneholder 9 nøkkel aminosyrer.

Hamp har vært brukt i tusenvis av år i produksjon av en rekke produkter, inkludert papir, tau, medisiner og skips-seilene. I dagens miljøbevisste verden, er hamp mer utbredt enn noensinne. Det er en viktig ingrediens i produkter for hår- og hudpleie. Hamp er også brukes til mange andre produkter som tekstiler, mat, klær og biodiesel. Industriell hamp har ingen ulovlige bruksområder og dyrkes for kommersiell bruk over det meste av verden. Den inneholder ingen THC.

Hamp er en av klodens mest fornybare ressurser, i stand til å produsere en full avling innen 120 dager uten behov for kunstgjødsel eller sprøytemidler. Det gjør den perfekt for dagens trend mot en sunn, grønn livsstil.

HORTEN HUDPLEIEKLINIKK

HORTEN HUDPLEIEKLINIKK

Horten Hudpleieklinikk ligger i sentrum av Horten og tilbyr hudpleie, fotterapi, massasje og Shellac.