MENY HELE

Ansiktsbehandling

Lunsjbehandling,
Rens, peeling, maske

30 min

550,-

Dyprens etter hudtype,
Rens, peeling, damp, utklemming, maske

1 time

870,-

Dyprens m/massasje

1 t 25 m

1100,-

Dyprens m/spesialmaske, massasje

1 t 25 m

1350,-

Tilegg

Ekstra utklemming under annen hudpleie

250,-

Spesialmaske

300,-

Guinot

Beaute Neuve - Peel in-Peel Out
Fruktsyre

1 time

1050,-

Liftsome
Oppstrammende, gir glød

1 time

1050,-

Age Summum
Oppstrammende, antirynke, fuktighet

1 time

1250,-

Hydradermie Basic 
Innslusing av fuktighet

1t 15m

1390,-

Hydradermie Plus
Med utklemming

1t 15m

1640,-

Janssen Cosmeceutical

Basisbehandling
Rens, peeling, ampulle, massasje, spesialmakse

1 time

990,-

Spesialbehandling
Rens, peeling, ampulle, massasje, to masker

1 time

1150,-

Regeneration Spesialbehandling
Rens, dobbelpeeling, ampulle, massasje, tre masker

1t 30m

2200,-

Green Peel

Express Peel

30 min

1050,-

Fresh Up - Party Peel

1 time

1200,-

Fresh Up med utklemming

1t 15m

1450,-

Energy Peel

1 time

1400,-

Energy Peel med utklemming

1t 15m

1650,-

Classic Peel, 2 peelinger
Inkl. produkter for 14 dager

1 time

3300,-

 

PRIORI

PRIORI Lunsjbehandling
Rens, peel gel, øyekrem,
serum, fuktighetskrem

20 min

590,-

PRIORI Skin-Reboot
Rens, peel gel, maske,
øyekrem, serum, fuktighetskrem 

30 min

790,-

PRIORI Skin Unwrapped
Rens, dobbelpeeling, maske, massasje,
øyekrem, serum, fuktighetskrem

45 min

1090,-

Environ

TCA Fresh Peel
Party peel! En effektiv - oppstrammende, gir glød.
Askepottbehandling som passer alle hudtyper

30 min

990,-

TCA Light/Medium Peel
En konsentrert peel som
som styrker huden og øker cellefornyelsen

1 time

1490,-/1650,-

TCA Advanced/Heavy Peel
En kjemisk peel spesielt utviklet for å bremse
aldring og stimulere til økt kollagenproduksjon

1 time

1850,-

Microneedling + Light Peel

1t 15m

2190,-

 

Skin Abrasive

Hudsliping basic
Inkl. lymfedren. maske

45 min

950,-

Hudsliping med spesialmaske

1 time

1150,-

Hudsliping med spesialmaske og massasje

1t 30m

1150,-

Hudsliping v/annen ansiktsbehandling

15 min

590,-

TILLEGG

Ekstra utklemming under annen hudpleie

250,-

Spesialmaske

300,-

Janssen Cosmeceutical

JANSSEN COSMETICS -en effektiv serie kun for det profesjonelle marked!

Denne serien er så flerfoldig og effektiv at Esthetica velger å tilby dere å velge fritt hvilke produkter og linjer som passer best til deres klinikk. Effekten er formidabel og du kan selv sette sammen dine favoritter og tilby alt fra lette til svært avanserte behandlinger. Fortjenesten og kalkylene til din klinikk er svært fordelaktig og høyere enn de fleste andre i markedet.

Merkevaren står for ekstraordinær og systematisk behandling som sammenfatter tradisjonell hudpleie og avansert medisinsk forskning i en perfekt hudpleie serie. I nesten 20 år har Janssen Cosmetics forsket og utviklet unike aktive substanser med beviselig effekt i samarbeid med Dr. Sacher Kosmetik Laboratory. Janssen Cosmetics er et pioneer selskap i det kosmeseutiske markedet. Flerfoldige, høyaktive og effektive aktive substanser fra både kosmetikk og farmasøytisk forskning, sikrer spesifikke behandlinger til alle hudtyper, problemer og behov. Dermatologiske tester beviser de synlige og merkbare resultatene som produktene fra Janssen Cosmetics gir.
Salgsproduktene kommer i 8 forskjellige linjer som alle har sine spesialområder, her finnes alt en kunde kan ønske seg og ha behov for gjennom ett langt liv. Utvalget til klinikken har peelinger, ampuller og masker i alle katogorier og typer, alle med garanterte, synlige og umiddelbare resultater.

 • Janssen Cosmetics kan kombineres etter dine ønsker og behov i klinikken og tilbyr følgende cosmeceutical linjer til hud og kropp.
 • For en voksen hud- Demanding Line er tilpasset en voksen hud som forlanger vitaliserende pleie.
 • Revitaliserende pleie for en hud i overgangsaderen- Regeneration Line hjelper huden til å regenerere seg selv.
 • En sensibel hud trenger- Sensitiv Line som øker immunforsvaret og gir en korrekt pleie til følsom hud.
 • For tørr hud anbefaler vi Dry Skin Line som bekjemper en tørr fuktighetsfattig hud.
 • Uren hud trenger Oily Skin Line med spesialprodukter for en fet og uren hud.
 • Blandingshud endrer vi med Combination Line som finner den rette balansen mellom fete og tørre partier.
 • For pigmenteringer og ujevn hudtone anbefaler vi Fair Skin Line som jevner og styrker hudtonen og bleker pigmenter.
 • Spesialprodukter fra All Skin Needs passer for en hver hudtype. Et godt supplement til den daglige pleien.
 • Mannen får sine spesialprodukter i Man Linjen spesialtilpasset til ham.
 • Luksus pleie tilbys i linjen Dr. Roland Sacher med sitt fokus på antiage med kaviar, magnolia, perle og champagne.
 • Cosmeceutical til kropp finner du i Body Line innovative aktive ingredienser bekjemper den problemområder og gir merkbare fastere konturer.
 • Proffesional Line fra Janssen Cosmetics har et svært stort utvalg av Peelinger, Ampuller, Kremmasker, PeelOff masker, Gips masker, Fleece masker, Massasje masker og Exfolierings system.

GREEN PEEL

 


THE POWER OF NATURE

Green Peel® er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt stryke, sunnhet og spenst.

TRYGG VEI TIL OPTIMAL HUDHELSE
Med en global erfaring gjennom 60 år, gir Green Peel® en trygg og enestående erfaring i hudaldring og hudhelse (les mer om den unike historien her). Den lange dokumentasjonen på effekt, trygghet og styrkende hud(helse) er en stor stolthet behandlingen har å vise til. Ikke uten grunn har Green Peel® eksistert i 60 år i over 70 land og mer populær i dag enn noen gang.

100% NATURLIG
Green Peel® inneholder KUN rene planter og urter, blant annet Aloe Vera, Blæretang, Spirulina. Mange blir overrasket over at en så effektiv og dyprvirkende peeling kan være helt naturlig. Gjennom den unike sammensetningen av urter, behandles huden med høykonsentrerte næringsstoffer, beroligende/helende/regnereende virkning, samtidig som urtene er svært rensende og stimulerende.

MINIMALT STRESS OG BELASTNING
I motsetning til kjemisk peeling har urtene samme ph som huden. Aldring av huden forebygges dermed uten å strippe den viktige hudbarrieren. Til tross for den dyptvirkende peelingen lager Green Peel® heller ingen hull i huden. Selv den dype Green Peel® Classic er skånsom tross sin kraftige dypdeeffekt. Green Peel® er en trygg behandling som stimulerer optimalt med minimalt stress.

GLØD OG GNISTRING
Gløden og den karakterisktiske gnistringen i huden ved berøring i flere dager etter alle Green Peel®, er helt særegent og et bevis på at huden blir optimalt stimulert. Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatorisk og næringsgivende, noe som er helt avgjørende for de gode resultatene.

EN REAL TRENINGSØKT
Green Peel® gir huden en suveren treningsøkt. Den stimulerer alle hudens funksjoner, innerst til ytterst. På grunn av den økte sirkulasjonen i kombinasjon med  næringsstoffer fra urtene fremskyndes hudfornyelsen på minimum av tid.

På samme måte som vi trener kroppen, oppnår huden økt styrke, sunnhet og spenst med jevnlige treningsøkter.

Gjennom den økte sirkulasjonen og O2-tilgangen økes metabolismen i cellene. Cellefornyelsen i overhuden økes og produksjon av bindevev i ” hudens reisverk ” styrkes. Hudens fuktighetsinnhold balanseres, huden regenereres og vitaliseres og fremstår sterkere, sunnere med økt spenst.

URTENES KRAFT
Urtene inneholder en unik sammensetning som har ulik virkning på og i huden. Fra innsiden jobber urtene sterkt antibakterielt, antiinflammatoriske, næringsrike, styrkende, rensende og beskyttende i flere dager etter behandlingen. Unikt bidrar urtene til at huden får tilført det den trenger etter ” treningsøkten” og resulterer i minimalt stress på huden.

Urtenes peelende effekt på hudoverflaten øker sirkulasjonen og penetrasjonevnen i huden. Dette er helt avgjørende for at urtemaskens svært aktive stoffer kan slippe til og stimulerer hudens dypere lag.

DETOX
Den kraftige stimuleringen av metabolismen sammen med urtenes rensende effekt gir huden en perfekt detox. Cellenes evne til nydannelse, opptak av næring og fjerning av avfallstoffer økes ved Green Peel®.

ENVIRON

Environs fokus har vært og er forskning på vitamin-A. I samtlige tilfeller av hudkreft kan det påvises en mangel på vitamin A. Derfor anbefaler Environ bruk av kremer med HØYE nok doser av Vitamin A og god solbeskyttelse. Hele denne serien har fokus på vitaminer, antioksidanter og peptider.
Våre produkter inneholder forskjellige mengder av Vitamin A, og det er derfor viktig å bruke ett «step-up» system for å unngå Retinol reaksjoner.
Vitamin A kommer i forskjellige former: Betakaroten, Retinyl Acetat, Retinyl Palmitat, Retinsyre osv.
Vitamin A beskytter først og fremst cellenes DNA, hvilket er viktig for en sunn og frisk hud. Den reparer også celleskader, øker tykkelsen på Stratum Spinosum, reduserer solskader som linjer og pigmentering. Bedrer eksem, øker kapasiteten til langerhanscellene, trigger fibroblastcellene til økt kollagen og elastin produksjon. Øker også produksjonen av GAGS som igjen bidrar til økt fuktighet i både dermis og epidermis.
Grad, mengde og sammensetninger av vitamin A varierer i dette «step-up» systemet da vi har to hovedlinjer.
Som Environ forhandler vil du måtte gjennomgå kurs hos oss, det vil være en avsluttende prøve og du vil bli godkjent av en av våre leger. Environ seriens kraftigste produkter vil være reseptbelagte.
Inntjeningen på våre produkter er som alltid høy for våre forhandlere. Denne serien må tilbys som en helhet der kabinettbehandlingene, AVST og C-Quence linjen må tilbys fra klinikken. De andre linjene er valgfrie.

AVST linjen er grunnstammen i Environ, kremene går fra 1 til 5 og har tilhørende renseprodukter, peeling, øyekrem og makeupremover. Disse produktene kan brukes av alle. Voksne og barn, alle hudtyper og alle etnisiteter. Serien bygger opp hudens styrke og toleranse over tid og gir en sunn hud for alltid.

C-quence linjen har høyere mengder Vitamin A, vitamin C & E og peptider og gir derved en mer anti-age effekt. Andre viktige ingredienser i linjen er antioksidanter, melkesyrer og glykolsyrer.
Dette er en svært luksuriøs linje primært for en voksen hud.

Intensive Range er problemløseren vår. Som navnet tilsier er den intensiv og de aktive ingrediensene spenner fra Retinol til Råmelk via Glykolsyrer og Antioksidanter. Her er glycolkremer, rene retinol serumer, kraftige masker og oljer samt supre fuktighetskremer.

B-Active linjen er vår spesiallinje mot acne. Hele linjen er basert på salisylsyrer og den kombineres med kremer fra AVST linjen for optimalt resultat.

Body er en liten kroppsserie med peeling, olje, bodylotion og håndkrem. Alle produktene inneholder selvfølgelig a-vitaminer og peelingen har 15% melkesyre.

Proffesjonell Environ er basert på TCA- Cool Peel system. Environ har lav % og lav pH, her ligger nøkkelen til de flotte resultatene! Ved denne kombinasjoner trigges cellene i Stratum Basale til å produsere 4 forskjellige veksthormoner som alle bygger og reparerer huden.

TCA Peelene benyttes lagvis i inntil 8 lag hvis huden tåler det. Våre TCA Behandlinger skal ikke gi traumer i huden, såkalt ”down-time” er ikke-eksisterende. Mange av produktene kan med fordel brukes i kombinasjon med Galvaniske apparater eller microneedeling.

SKIN ABRASIVE

Hudsliping basic (inkl. lymfedren. maske)

45 min 900,-

Hudsliping m/spesialmaske

1 time 1180,-

Hudsliping m/spesialmaske, massasje

1 t 30 m 1480,-

Hudsliping v/ annen ansiktsbehandling

15 min 550,-

Massasje & Luksuspakker

Massasje

*Utføres av massør

 

Klassisk rygg- og nakkemassasje

30 min

470,-

Klassisk massasje

50 min

850,-

Klassisk massasje

90 min

1200,-

Klassisk massasje 

2 timer

1590,-

Aromaterapi massasje

50 min

850,-

Aromaterapi massasje

90 min

1200,-

Aromaterapi massasje

2 timer

1590,-

Luksuspakker

SNART MAMMA

Ansiktsbehandling med massasje og spesialmaske.
Farging av vipper og bryn, inkl. forming.
Fotmassasje.

2 t 30 min 1950,-

EVIG DIN

Rygg- og nakkemassasje.
Ansiktsbehandling med massasje og spesialmaske.
Farging av vipper og bryn, inkl. forming.

2 t 30 min 2000,-

SYVENDE HIMMEL

Aromaterapimassasje.
Ansiktsbehandling med massasje og spesialmaske.
Farging av vipper og bryn, inkl. forming.

3 timer 2280,-

Vipper og bryn

BROW LAMINATION

 

Brow Lamination er en «permanent» brynstyling.

Brynene løftes på en semipermanent måte, slik at de er enkle å style og holde kontroll på. Behandlingen gir et inntrykk av fyldigere og mer symmetriske.
Resultat varer i 6-8 uker.

Brow Lamination inkl. Farge bryn, brynvoks og Keratin Booster 45 min 899,-

PERMANENTSVERTE

Vipper 20 min 290,-
Bryn 15 min 190,-
Forming av bryn 15 min 200,-
Vipper og bryn, inkl. forming 30 min 500,-

VIPPELØFT

 

Vi bøyer dine naturlige vipper slik at din originale lengden kommer til sin fulle nytte. Vippene får et løft fra roten og ut, og skaper illusjon av lengde, volum og definisjon!
Resultat av vippeløft varer 6-8 uker.

Vippeløft uten farging av vipper 1 time 790,-
Vippeløft inkl. farging av vipper 1 time 950,-
Vippeløft inkl. farging av vipper,
bryn og forming
1 t 15 m 1190,-

THREADING

hårfjerning med tråd

Bryn 270,-
Overleppe 230,-
Hake 240,-
Kinn 240,-
Hel ansikt 530,-

Håndpleie

Manikyr uten lakkering 30 min 360,-
Manikyr med blank lakk 30 min 380,-
Manikyr med farget lakk 45 min 460,-

CND Shellac

CND Shellac er et hybridsystem som kombinerer egenskapene til neglelakk og gele. Det blir lagt på 4 lag som herdes i en UV/LED lampe. 
Lakken sitter pent på neglene uten å flasse av eller ripes opp i opptil to uker. Vi bruker de orginale Shellacfargene

Ensfarget inkl. stell 1 time 630,-
Fransk inkl. stell 1 t 15 m 680,-
Fjerne Shellac inkl. stell 40 min 850,-
Fjerne Shellac uten stell 15 min 200,-
Fjerne Shellac ved nytt sett   100,-

Fotbehandlinger

Fotterapi (aut. fotterapeut) 1 time 700,-
Fotterapi (aut. fotterapeut) 1 t 30 m 900,-
Kortbehandling (nedgrodd negl, torn) 30 min 460,-
Ortonyxibøyle (nedgrodd negl)

under annen behandling

  340,-
Kontroll/stramme bøyle under annen beh.   220,-
Avlastninger, silicone, under annen beh.   fra 170,-
Fotterapi m/neglelakk (kun sommer) 1 t 30 m 890,-
Fransk gele 45 min 630,-
Ensfarget Shellac 30 min 480,-

Bioslimming – utrensende kroppsinnpakning

Enkeltbehandling 1 time 850,-
Kur á 6 ganger   4650,-
Kur á 10 ganger   7600,-

Hårfjerning med voks

Legger 390,-
Lår 400,-
Bikini 290,-
Bikini Deep 420,-
Braziliansk bikini 590,-
Legger / lår 690,-
Legger / bikini 620,-
Legger / bikini deep 700,-
Legger / braziliansk bikini 860,-
Lår / bikini 620,-
Lår / bikini deep 700,-
Lår / braziliansk. bikini 860,-
Legg / lår / bikini 890,-
Legg / lår / bikini deep 1000,-
Legg / lår / braziliansk. bikini 1180,-
Armer til albue 280,-
Armer helt opp 390,-
Rygg 440,-
Bryst 370,-
Armhuler 270,-
Overleppe 170,-
Hake 180,-
Kinn 180,-
Overleppe, hake, kinnskjegg 390,-
Hel ansikt 480,-
Ører 160,-
Fingre 160,-
Bryn 200,-
HORTEN HUDPLEIEKLINIKK

HORTEN HUDPLEIEKLINIKK

Horten Hudpleieklinikk ligger i sentrum av Horten og tilbyr hudpleie, fotterapi, massasje og Shellac.